Muş Türk Telekom İlkokulu

Vizyon: Yenilikleri takip ederek bilgi ve iletişim çağını yakalamak Tüm bilgilerimizi, tecrübelerimizi ve pozitif enerjimizi öğrencilerimizin başarılarını arttırmak, onların olumlu bir kimlik kazanmaları ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmeleri için kullanmak. Eğitimde öğrencinin ilgi, ihtiyaç, istek ve bireysel ayrıcalıklarını dikkate alan eğitim modelini en iyi şekilde uygulamak, öğrencilerimizde takım ruhunu geliştirmek, birlikte iş yapma alışkanlığını kazandırmak, uygulamak ve öğrencilerimizde empati duygusunu geliştirmek. Öğrencilerimizin kendilerini çeşitli yollarla ifade edebilecekleri bir ortam yaratmak. Tüm öğrencilerimizi kendi çocuklarımız gibi görüp onların tüm sorunları ile yakından ilgilenmek, onlara her anlamda olumlu örnek olmak. Eğitimde okul-aile-çevrenin işbirliğini sağlayarak kaliteyi yükseltmek.

Misyon: Okul öncesi eğitimden başlayarak ilköğretimden mezun oluncaya kadar her öğrencimizin potansiyelinin ortaya çıkmasına, kendilerin uzak hedef belirlemelerine katkıda bulunarak bağımsız, eleştirel düşünce becerisine sahip, pozitif bilimin önemini kavramış, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, okuyan, araştıran, soran ve sorgulayan, düşünen, düşüncelerini rahatça ifade edebilen, kendine güvenen, başkalarının düşüncelerine saygı gösteren, farklılıkları bir zenginlik olarak kabul eden sorumluluklarını yerine getiren bizi biz yapan Türk kültür, örf ve adetlerine sahip çıkan, yardımlaşma, paylaşma, işbirliği yapma gibi sosyal becerileri olan, karşılaştığı problemlere yaratıcı çözümler bulabilen, katılımcı olan doğayı ve hayvanları seven, geçmiş ve geleceğin önemini kavramış, çağdaş Atatürk gençliği yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.40